Jdi na obsah Jdi na menu
 


Cesc do Barcy na sezónu 2008/09 ?

9. 11. 2007

ObrazekVedení klubu se rozmýšlí nad možností získání Cesca Fabregase pro sezónu 2008/09. Je jisté, že mladý záložník chce jednou uspět na Nou Campu. Otázka, tedy zní jestli Francesc přestoupí.

Doposud nebyl žádný oficiální kontakt mezi kluby a hráčem, přesto se s Cescem počíta jako s potencionální posilou pro příští ročník. Klub ale nechce postupovat jako dříve s Gerardem Lópezem, který odešel a vrátil se za 21,5 miliónů euro. Přestože je Fabregas hráčem nejvyšší kvality, tak vedení klubu nechce zaplatit jeho tržní hodnotu.

V úvahu nepřipadá ani výměna za Xaviho, jelikož třetí kapitán Barcy je považován za klíčového hráče a s Andrésem Iniestou tvoří zálohu španělské reprezentace. Jaká by tedy byla nabídka? Klub chce počkat do té doby, kdy hráč vyjádří svou touhu vrátit se do Katalánska. O přestupové částce by se jednalo, první nabídka by začínala na 15 miliónech euro. Barcelona má v rukou i jeden trumf. Když totiž odcházel Cesc do Arsenalu, Barca získala předkupní právo. Pokud by se tedy do boje o mladého Katalánce vrátil Real Madrid, tak by stačilo pouze dorovat nabídku.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář